Bursun Devam Etmesi İçin Gerekli Koşullar

1. Burs süresi bursiyerin kayıtlı olduğu programın normal eğitim süresi kadardır.
  2. Sınıfını geçemeyen ya da geçmiş olmasına rağmen vakfımızın belirlemiş olduğu başarı kriterlerine uymayan bursiyerin bursu sona erdirilir.
  3. Bursiyerin kayıt dondurması halinde bursu kesilir. Bursiyer öğrenimine kaldığı yerden devam ederse, bursun yeniden başlatılabilmesi için öğrenimine devam ettiğine dair resmi yazı gerekmektedir.
  4. Talep edilen bilgilerin yanlış beyan edilmesi ya da zamanında teslim edilmemesi, disiplin cezası alınması, vakfımız hakkında olumsuz algı yaratabilecek söz ve davranışlarda bulunulması bursun kesilmesine neden olacaktır. (Bursiyerin tekrar talepte bulunması halinde konu, Vakfımız Yönetim Kurulu tarafından değerlendirmeye alınacaktır.)
  5. Öğrenci değişim programları vasıtasıyla yurtdışı eğitim programlarına katılan ve dönüşte kayıtlı olduğu üniversiteden diploma alacak olan bursiyerler, konu ile ilgili belgelerini vakfımıza iletmeleri halinde yurtdışında bulundukları süre içinde de burs almaya devam edecektir.