Faaliyetlerimiz

• Burs Verilmesi

Berç ve Tülün Köşeyan Eğitim Vakfı; Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal değerlere sahip, akademik olarak başarılı ancak maddi imkânsızlıklar yaşayan öğrencilere karşılıksız burs vermektedir.

• Eğitim Gereçleri Desteği

Berç ve Tülün Köşeyan Eğitim Vakfı; ihtiyacı olan okullara eğitim çalışmalarını desteklemek amacıyla kitap, kırtasiye malzemeleri, bilgisayar, pano vb. ürün desteğinde bulunmaktadır.

• Fiziki Alanların Yenilenmesi

Berç ve Tülün Köşeyan Eğitim Vakfı; ihtiyacı olan okullarda daha güvenli, sağlıklı ve modern bir ortamda çocuklarımızın öğrenim görmesi amacıyla sınıf, mutfak vb. alanların yenilenmesi çalışmalarını üstlenmektedir.

• Diğer Kuruluşlarla Yürütülen Ortak Çalışmalar

Berç ve Tülün Köşeyan Eğitim Vakfı; Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Darüşşafaka Cemiyeti ile burs protokolü imzalayarak, ihtiyacı olan öğrencilere burs verilmesi için ortak çalışmalar yürütmektedir.

Bağış